úterý 17. dubna 2012

Vzpomínání díl 3.

Jelikož se nový měsíc přehoupl přes svou polovinu je načase publikovat další vzpomínkový díl. Dnes spíše na holčičí téma.

Na první fotografii je můj pokojíček pro malé panenky. Mívala jsem více nábytku, nějaké nádobíčko a dokonce i kočárek, ale to je tak, když máte mladší sestru, která nikdy neměla pěkný vztah k hračkám. :-( Já měla k některým hračkám vztah pěkný až moc, např. svou chodící panenku jsem pro jistotu nevytahovala z krabice, aby se jí něco nestalo. :-) Ukáži vám ji v nějakém z příštích vzpomínacích dílů.



Logik - logická hra pro dva hráče.


6 komentářů:

  1. Jé, Simčo, to je príma vzpomínání :-) měla jsem dětskou pračku i podobné mini panenky, ty plastové košíčky taky, dokonce ještě na středí koncem 80. let jsem v nich nosila učení do školy... a logika jsme mastili pořád... taky ho ještě máme... Zlaté hrací časy!

    OdpovědětVymazat
  2. Simonko, vidím samé známé kousky :o) Kde jsou ty časy, moje mamka vzpomíná, co to bylo třeba pro holčičku sehnat kočárek pro panenku...
    Měj se hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  3. jéé, to je náádhera. Moje dětstvííííí.

    OdpovědětVymazat
  4. Simono,
    jé to je také moje dětství, bohužel nic se mi kromě vzpomínek nedochovalo:-(
    A máš pravdu takovou mladší sestru jsme měla také ;-)
    Ale i kabelku a Logika , dalo mi celkem práci ho pro dceru koupit znovu.

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůů i mé je to dětství :o) Já měla ty panenky a logik :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Simono, tak tohle je všechno i z mého dětství, ale úplně přesně. Pokojíček, košíček, měly jsme obě barvy, protože jsme byly doma čtyři setry, a logika jsem hrála hodně často. Nedochovalo se asi nic, všichni jsem v 18.ti vypadli z domova, a toto si sebou neodnesli:-) Snad to bude někde ve sklepě:-)

    OdpovědětVymazat