čtvrtek 21. června 2012

Poděkování

Moje milé virtuální přítelkyně, chtěla bych vám moc poděkovat za vaše návštěvy a milé komentáře, které mi tu necháváte, vždy mě moc potěší.


Momentálně svůj blog zanedbávám, ale není to úmyslné, nemám žádnou motivaci a může za to cestovní horečka.

Po čtyřech letech jedu opět na dovolenou k moři a poprvé do Chorvatska a jelikož jedeme s dvouletým synem mám už teď obavy ze všeho. A tady se potvrzuje rčení, že nevíš co je strach dokud nemáš děti. Takže místo věnování se nějaké kreativní činnosti chodím teď se seznamem a kontroluji co mi ještě chybí a co by se mohlo ještě hodit apod.
Včera například jsme se synem trávili čas na zahrádce v dětském bazénku a tak si říkám, hele to by mohl být dobrý nácvik na čas trávený u moře. Takže:
- namazat syna opalovacím krémem a po okoupání to udělat znovu
- hlídat pitný režim
- slunečník nastavit tak, aby na něho nepražilo slunce
- hlavně ať nemá úpal!  atd.
A jak to dopadlo? Syn je v naprostém pořádku a přes neustálé mazání šílené matky se ani neopálil, ale za to já mám spálená záda a ramena. L Z toho vyplívá, že syn dovolenou přežije, ale o sobě mám pochybnosti. J
Nevím jestli do odjezdu budu ještě něco publikovat takže se raději rozloučím hned - mějte se všechny moc hezky a tvořte a publikujte, ale ne zas moc ať toho pak nemám hodně ke čtení. :-D

12 komentářů:

  1. Simonka .) nemaj z toho hlavu, hlavne si to tam uzi a uvidis ze to dobre dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Simonko, chápu tě a rozumím ti, ale jen klid! Chorvatsko je překrásná a civilizovaná země, určitě si to moc užijete. Duče je kousek od Omiše a hlavně Splitu, nezapomeňte si tam udělat výlet, Diokleciánův palác (je to vlastně komplex staveb) je něco opravdu mimořádného a nezapomenutelného!
    Moc ti přeji, užijte si si! Dobro došli!
    Pa, Helena

    PS: a maž se :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, je vidět, že jsi scestovalí znalec. Výlet do Splitu i Diokleciánův palác plánujeme tak doufám, že nám to vyjde. Děkuji ti za přání.
      PS: mazat se budu, protože za tu bolest to fakt nestojí.

      Vymazat
  3. Simonko...hezky si dovolenou užijte a neboj,,,ony to ty naše dětičky opravdu zvládají lépe než my. Pa a hodně sluníčka a odpočinku, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, děkuji a kéž by jsi měla pravdu a malej to zvládl líp jak já.

      Vymazat
  4. Simi, krásně si tu dovolenou užijte ... a budeme se těšit na reportáž ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško, děkuji ti a hned 2x, i za nápad na reportáž. Ta mě v tom nynějším zmatku vůbec nenapadla.

      Vymazat
  5. Jůůů ty se máš :o) Hod starosti za hlavu a užívej dovolenou a už se těším ted na krásné fotoreportáže. Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Nic nezkazíš,když budeš opatrná,jezdila jsem s dětmi do Itálie 10let a někdy to byla voda v oušku nebo vítr od moře, je teplý ale může nafoukat,pozor na ježky a žáhavky ,moc to pálí,také lastury v písku dokáži rozřezat nožku a na Makarské byli hadi..nechci nahánět hrůzu ale je to tak my jsme cestovali a jezdíme pořád jen zbíráme zkušenosti,tak pěknou dovču a štastný návrat!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Martinko, děkuji, a pokud se mi podaří hodit starosti za hlavu určitě vytvořím nějakou fotoreportáž.

    OdpovědětVymazat
  8. Simčo, naprosto chápu Tvoje obavy... když jsem před lety s tehdy pětiletým broučkem vyjížděla k moři, byla jsem na tom úplně stejně, naprosto hysterická... ale všechno bylo OK a nejlíp to všechno snášel on... ještě bych možná doporučila dávat malému do odjezdu, celou dobu v Chorvatsku a pak ještě tak týden dva po návratu probiotika, nám se vynikajícně osvědčila Probioflora... nebude mít zažívací potíže ze změny prostředí... my jsme jí dlabali všichni a já s manžou jsme si ještě každý večer dali šťopičku becherovky, co jsme si za tím účelem vezli s sebou a byli jsme jediná rodina, která nezvracela a neměla průjem :o) tak šťastnou cestu a pěkně si to tam užijte!!! Pá, L.

    OdpovědětVymazat